Ik heb een vraag

Vraag en antwoord
Heeft u een vraag met betrekking tot een door ons geleverd product, een algemene vraag of opmerking stuur deze dan naar contact@portugesesloffen.nl. Indien het een interessant onderwerp is zullen wij deze, uiteraard met uw goedkeuring, plaatsen in deze rubriek.
Gebruik voor het stellen van de vraag of het plaatsen van een opmerking het contact formulier Onze producten worden gemaakt van de lammeren van het Merinosschaap. Er zijn twee soorten Merinosschapen te onderscheiden. Schapen zonder hoorns (of alleen kleine stompjes) en gehoornde Merinosschapen met lange spiraalvormige hoorns die dicht bij het hoofd groeien. De rammen hebben meestal hoorns en de ooien niet. Er zijn zowel vlees- als wolmerino’s. Het schaap is het bekendst om zijn wol. Dankzij de vele huidplooien produceert één schaap wel vijf kilo wol per jaar. De wol van de Merinosschaap  blinkt niet alleen uit in de hoge wolproductie, maar ook in de bijzondere kwaliteit wol. Per vierkante centimeter groeien bij het Merinosschaap tien keer zoveel haartjes als bij een gemiddeld ander schaap. De wol heeft een zeer fijne structuur en is daarom zeer geschikt voor tal van toepassingen. Zo wordt het gebruikt voor gordijnen of om te vilten, maar het is ook erg bruikbaar voor kleding en schoeisel, omdat de stof niet kriebelt.

Vlekken

Is de vlek nat, dep deze dan droog met een doekje of keukenpapier. Is de vlek opgedroogd, dan kunt u deze verwijderen met een vochtig doekje. Eventueel kunt u een klein beetje zeep gebruiken.
 

Verzending en Verzendkosten

De verzending gebeurt op verantwoordelijkheid van de koper. Door het aanvaarden van het pakket, ga je er mee akkoord dat de bestelling in goede orde is aangekomen. Als je pakket met de bestelling beschadigd lijkt, moet je het pakket weigeren en laten terugsturen. De koper weet dat wij niet meer verantwoordelijk kunnen worden gesteld voor de staat van de bestelling zodra het pakket met de bestelling aanvaard is van de transportfirma. Alle, op de website, vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. Voor verdere informatie zie onze leveringsvoorwaarden.
 

Retourneren

Indien de consument gebruik maakt van zijn herroepingsrecht, komen ten hoogste de kosten van terugzending voor zijn rekening. Indien de consument een bedrag betaald heeft, zal Portugese Sloffen dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen na de terugzending of herroeping, terugbetalen. Retour aan: Portugese Sloffen Buitenhof 19 1421 LA Uithoorn
 

Ophalen

De mogelijkheid bestaat om de bestelling op te halen. Indien u dat wenst neem dan contact op met Porugese Sloffen om een afspraak te maken. contact@portugesesloffen.nl of 06-24510573